diumenge, 7 de desembre del 2008

VALORACIÓ/EXPERIÈNCIES/AGRAÏMENTS


Ha finalitzat el curs ENDE que durant quatre setmanes del mes de novembre s'ha impartit a l'espai gòTIC de l'Ajuntament de Tàrrega.
Aquests dies de treball ens han servit per adquirir nous coneixements sobre l'ús de les noves tecnologies de la informació i comunicació i la manera de poder-les incorporar a les nostres associacions. Però també gràcies a aquest curs hem conegut i ens hem relacionat amb persones d'altres associacions, amb les quals hem compartit bons moments i les seves il·lusions i projectes.
Hem rebut molt bona, potser també massa ràpida, formació. Serà posant en pràctica tot el que hem aprés quant farem extensiu aquest projecte a la resta de les dones de les nostres entitats.
Volem donar les gràcies a l'Institut Català de les Dones pert les eines, materials(ordinador, impressora) i formatives (curs ENDE), que ha posat al nostre abast.
Al professor, excel·lent, Ramon Oromí, per la manera tan entenedora d'anar desenvolupant el curs, sense perdre en cap moment la paciència. A vegades és difícil aguantar tantes dones alhora!
I també volem agrair a l'Ajuntament de Tàrrega les atencions que ha tingut amb nosaltres.

Seguidors